I väntan på vaccin, kultur, gemenskap


Så här under 2020 års sista skälvande minuter och inför planering av 2021:s första Culturelleträff, konstaterar jag att Kultursverige fortsatt håller stängt. Anna-Lenas utmärkta arrangemang att gå och beskåda Sara Danius Nobelklänningar frös ju inne i höstas. Såvitt jag kan se håller Nationalmuseum fortfarande stängt. Förhoppningsvis förlängs utställningen, så att vi kan gå och se den när museet öppnar igen.

Jag misstänker att vi får svårt att hitta någon kulturell begivenhet i januari. Vi får inte ens gå på restaurang (max 4 pers/sällskap) och biograferna håller stängt. Cilla har rådigt och klokt nog arrangerat ett utomhusevenemang i februari. Det ser jag fram emot! 

Vad säger ni om att ställa in Januariculturelle i väntan på vaccin och bättre kulturtider? Självklart ordnar jag något, ifall ni vill ses.

Så länge önskar jag alla:
Gott nytt Culturelle-år! 

Kommentarer

MJ sa…
Du låter inte så sugen, eller ni. Är det C eller A-L som frågar? Vill inte tvinga fram något, vi ses i februari.
Det är Åsa som frågar. Jag har haft tankarna på annat håll senaste tiden och trodde att vi skulle ställa in iom de nya restriktionerna, så jag har inte planerat in något. Jag har dessutom, tack vare Lotta <3, fått en halvtidstjänst som redan har dragit igång samtidigt som det har trillat in flera frilansuppdrag. Jag känner mig lite pressad av detta samt att det är svårt att hitta något iom covid. Men om t ex Anna-Lena eller någon annan vill arrangera något spontant, så gör gärna det. Jag måste hålla mig hemma. Sorry för denna miss :(
@falk sa…
För min del kan jag avvakta 24 januari som jag tror är nåt datum för de senaste hårdare restriktionerna. Ser framemot att ses när vi kan ses :)

Populära inlägg