September-Culturelle

Minnen från en svunnen tid...det franska paradiset i somras. Som inspiration till reflektion över livets mening. Och vidare till kärleken.


Nej, det är inte min nye man! Men skägg och grå kostym kan vara hur läckert som helst...:)
Låt er nu inte luras. Att ha ett eget liv, med egna vänner och med egna känslor - kanske är det hemligheten med ett lyckligt förhållande? Oavsett äktenskap eller ej - får vi svaret på livets stora relationsgåtor denna kväll?
Fundera på vad vändningar i en dialog kan göra för underverk i en (kärleks-)relation. Kan man avleda och inleda för att fördjupa en relation? Är det i så fall intuitiv spontanitet och eller egoistisk manipulation? Detta diskuterar vi över en bit mat.

Välkomna till September-Culturelle - vi skall gå och se Scener ur ett äktenskap på Lilla Scenen, det börjar kl 19.00. Osa snarast men senast 30/8 på min mobil eller mejl. /L.


Johan och Marianne har varit gifta i 10 år och de framstår som det perfekta paret. Allt är dock inte som det verkar.

Ingmar Bergmans tv-succé från 1973 blev redan på 80-talet till teater, då i Tyskland. Stefan Larsson utgår ifrån Bergmans egen version från München 1981 när det blir Sverigepremiär för teaterversionen av Scener ur ett äktenskap.

I rollerna
Livia Millhagen, Jonas Karlsson, Kristina TörnqvistRegi Stefan LarssonScenografi Rufus Didwiszus Kostym Stefan Larsson, Nina Sandström Ljus Jenny André Peruk och Mask Thea Holmberg Kristensen

Kommentarer

Populära inlägg