Oktoberculturelle 2023

Hej! Ta på bästa coola Söder-kläderna eller rosa-galen Askungestil. Kanske till och med kolorerade läppstiftet och sotpennan åker fram denna kväll. För nu lämnar vi förorterna, Vasastan och Östermalm och ska till Söder igen! ❤️ Torsdagen den 5 oktober 2023 har vi bord kl 17.15 pp på Freyja, nya innekrogen på Söder och som dessutom har en takbar som heter Söder, Hornsgatan 18 är adressen. Vad sägs om säsongsbetonade mat som ger aptit på livet och kvinnlig chef, Emma Shields? Här är menyn att kika på innan.
Om det är fint väder ska jag försöka vara på takbaren innan för en drink vid 16.30. De öppnar 16. Vi rullar sen vidare och kommer som alltid tillbaka till Folkoperan igen. Var det Ålevangeliet senast? Nu ska vi se Askungen, en svärtad fluffig smällkaramell i regi av Nora Nilsson och opera av Rossini. Huvudrollen har Josefin Andersson (från Östersund) och premiär 20 september. Operan börjar kl 19.00 och är 2.40 inklusive paus. Vi sitter i mitten på rad 4 😊
Varmt välkomna till en helkväll på Söder 5 oktober! Alla har svarat via sms. Kan man inte komma, ordna själv ersättare och restaurangen tar ut avgift vid no show, så sätt av tid i kalendern och kolla gärna menyn innan. 17.15 Hornsgatan 18! /L.

Kommentarer

Populära inlägg